Etkö ole ajanut vuosiin? Pelottaako ajaminen? Eikö taskuparkki onnistu? Tuntuuko jokin muu ajamiseen liittyvä osa-alue hankalalta? Meidän kanssamme voit harjoitella turvallisesti vaikka tunnin kerrallaan!

Liukkaalla ajoharjoittelua

265€

Paketti sisältää tunnin ajon Vantaan ajoharjoitteluradalla, siirtymiset, liukasratamaksun sekä auton. Voimme harjoitella toiveidesi mukaan pidon tunnistamista, hätäjarrutusta, ABS- ja luistonestojärjestelmien toimivuutta, ohjausharjoituksia liukkaalla, oikeaoppista katseen suuntausta jne.

Ilmoittaudu

Kertausajo

100€

Paketti sisältää kertakorvauksena autokoulun kirjaamis- ja palvelumaksun, ja yhden ajotunnin. Voimme varata yhdessä lisää tarpeen mukaan!

Ilmoittaudu

Maksutavat

Ilmoittautuessasi kurssille sähköisellä lomakkeella, voit maksaa heti verkossa ja käytössäsi on yleiset maksutavat, luottokortit ja osamaksu. Voit valita maksutavaksi myös perinteisen laskun, jolloin alaikäisen ajokortin suorittajan kustannuksista vastaa huoltaja.

Autokoulurahoitus

Käyttäessäsi Resurs Bank Autokoulutiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa
Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
Maksa valitsemassasi tahdissa
Mahdollisuus jatko-ostoksiin

Esimerkkejä maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista

Powered by liikenneopetus.fi